Start et nyt liv med en byggegrund i Horsens

sådan en byggegrund horsens

Forestil dig, at du befinder dig i Horsens, en perle midt i Danmark, hvor der er stort set lige langt til alt, og dermed at alt er inden for rækkevidde. Du kan vælge at starte et nyt liv med sådan en byggegrund horsens tæt på Horsens i form af det attraktive boligområde Lille Dalby Bakker.

Lille Dalby Bakker ligger desuden både tæt på Horsens og Vejle i Hedensted og er dermed et glimrende alternativ til at bo i de store byer.

En byggegrund med en placering tæt på centrum og golfbanen

En byggegrund i Lille Dalby Bakker ligger bestemt i landlige omgivelser, men man er stadig relativt tæt på bylivet i form af Hedensted centrum, hvor der er masser af muligheder for shopping.

Med en byggegrund tæt på Horsens kan man komme helt tæt på naturen, hvilket kan være en rar ting, hvis man har børn i huset, men bestemt også hvis man lever som aktiv pensionist eller bare trænger til at koble helt af efter en hård dag på jobbet.
Hedensted centrum rummer desuden den lokale skole – der alligevel rummer 750 elever, børnehaver, vuggestuer, og diverse sportsfaciliteter, herunder den lokale golfbane, hvor man kan teste sin evne til at lave sin hole-in-one.

Meget for pengene med en byggegrund ved Horsens

Ud over at kunne tilbyde det rolige og fredelige liv en mindre by kan levere, kontakt med naturen, tilbage til rødderne og jorden, så er der også åbenlyse økonomiske fordele ved at købe en byggegrund i Hedensted.

I og med at en byggegrund alt andet lige er billigere end i en større by, så har man som køber naturligvis et større rådighedsbeløb, hvilket kan give bedre mulighed for at købe det helt rigtige drømmehus, man ønsker sig, og måske penge til overs til at købe nye møbler og/eller hvidevarer.

Byggegrund med en hjertesti lige uden for døren

Med en byggegrund ved Horsens er naturen lige uden for døren, i lighed med mange andre byer landet over så der er rig mulighed for både gå- og løbeture, hvor der er chancer for at rende ind i en del af det lokale dyreliv.

En byggegrund i Lille Dalby Bakker præsenterer også berøring med historien, da det har været et godt sted at bo i århundreder, således har arkæologiske fund afsløret at vore forfædre havde godt styr på, hvor det var godt at bosætte sig. Beliggenheden vendt mod syd sammen med udsigten gør det det oplagt til bebyggelse.

Ud over den beboelse, man har kunnet dokumentere stammende fra middelalderen, hvor det ene hus er et såkaldt udskudshus og 20 meter langt, er der også fundet rester fra gårde fra 1700-tallet. Folk, der køber en grund, kan tænke over, at de bor et sted, hvor andre har boet i fortiden, og skulle man have lyst til at finde ud af mere om det, så kan man besøge Vejle museum, der står bag udgravningerne. Det skal måske også oplyses, at der ikke er tale om nogen større udgravning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *