Sjov fastelavn med børne kostumer

Alle børn er vilde med at klæde sig ud og derfor er både fastelavn og Halloween børnenes fest. Her kan man nemlig for en dag være lige præcis hvem man vil og det kan gøre, at man får udlevet nogle drømme. Der er tonsvis af sjove børne kostumer man kan finde. Faktisk er der så mange af disse kostumer, at det kan blive svært at vælge. Den dag i dag er det dog blevet endnu mere udbredt at kunne klæde sig ud fordi, at der er hele to dage om året, hvor børn klæder sig ud. Der er nemlig både Fastelavn og Halloween og de fleste børn klæder sig ud begge gange.

Børne kostumer kommer i mange afskygninger

Det er nemt at købe børne kostumer, som både er sjove og søde. Der findes nemlig mange butikker, hvor man kan finde lige det man mangler. For det meste vil det være sådan, at får man en ide til et særligt kostume, så findes det. Det er ikke alle, som kan sy og være kreative, hvorfor ikke alle selv kan lave børne kostumer. Hvis man skal have andre til det, har det heldigvis aldrig været nemmere. For man spørger blot sit barn om, hvorvidt de har nogle særlige ønsker i forhold til at klæde sig ud. Hvis de siger et særligt kostume er der meget stor sandsynlighed for, at du kan finde det i en butik tæt på dig.

børne kostumer

Et af de klassiske børne kostumer er et superheltekostume. Her er der mange at vælge imellem og der er naturligvis både denne type kostumer til piger og drenge. Selvom der desværre ikke findes lige så mange kvindelige superhelte, som mandlige er der et par stykker, som de små piger kan vælge. For eksempel kan man klæde sig ud som Wonder Woman, som er et godt og stærkt forbillede for mange små piger. Når det kommer til drengene så er der blandt andet Superman, som er en af de mest populære. Også Batman og Spiderman kan være meget populære børne kostumer. Det er især de mest fremherskende film og serier, som har en påvirkning på hvilke kostumer, der er populære og udbredte.

Søde børne kostumer til de helt små

Det er de færreste, som kan stå for de helt små børn og babyer når de får et sødt kostume på. Deres bettutethed og deres uskyldighed gør, at de ser søde ud når de har børne kostumer på, som forestiller dyr. For eksempel er en lillebitte tiger et hit blandt mange forældre når de skal vælge kostumer til de mindste.

Også en lille løve med en stor manke er populær og ofte kan man også i vuggestuen og børnehaven se mange lignende børne kostumer. En lille fisk eller lignende kan også være sød. Det vigtigste er blot hele tiden at være opmærksom på, at der er tale om behagelige børne kostumer for det skal være sjovt for barnet at være klædt ud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *