Muslibar er en lækker måde at spise snacks på

Spred muslibar

I dag har jeg en fantastisk og sund honning kokos muslibar opskrift til dig. Vi elsker denne musli! Det er en, jeg har lavet i lang tid, og det er regelmæssigt i mit køkken. Jeg spiser den med mælk eller mandelmælk om morgenen som koldt korn, vi spiser det tørt lige ud af beholderen til snacks, og det er fremragende med yoghurt og frugt til en hurtig snack. Det er honning sødt og lavet kokos-lækker fra både kokosflager og kokosolie. Denne opskrift er en keeper, bogstaveligt talt gemmer den rigtig godt! Jeg laver en batch på mandag, og det kommer for en uge eller to i kabinettet.

Hvis du er på udkig efter en lækker ren og sund morgenmad, snack, dessertrecept så se ikke mere. Og hvis du ønsker at få en god latter, så tjek de bryllupsbilleder fra sidste weekend. God fornøjelse!

Denne opskrift er meget tilgivende. Hvis jeg føler mig billig eller almindelig, tilføjer jeg ikke nogen nødder.

Muslibar er der mange af i forskellige størrelser

Honning brænder temmelig let. Hvis din musli ser mørk eller ildelugtende ud, som den brænder, skal du tænde ovnen ned 25 grader og tage panden ud, mens ovnen køler. Brændt honningmusli er ikke den bedste.

Hvis du ikke har kokosolie, kan du få en neutral olie som vegetabilsk eller rapsolie i denne opskrift.

Hvad spiser du muslibar med?

Musli er fremragende med yoghurt og bær

Du kan spise musli plain som du ville andre crackers og cookies

Vi elsker at tilføje baggies af musli til vores madpakker i løbet af skoleåret

Lav en musli trail mix ved at tilføje andre ting til en baggie musli som chokolade chips, flere nødder eller jordnødder eller chokolade slik. Vi elsker dette for vandreture.

Sund honning kokosnød musli opskrift lavet med fuldkorn havre, honning, kokosolie, kokos flager og meget mere!

INGREDIENSER

6 kop gammeldags havre

2 kopper makuleret usødet kokosnød

3/4 kop fuldt hvedemel

kniv salt

2 spsk kanel

1/2 kop vand

1/2 kop kokosolie, smeltet

1 kop honning

2 1/2 spsk vanille

1 kop nødder, valgfri (jeg elsker pecannoter i dette)

VEJLEDNING

Se de muslibar vi har på lager

Forvarm ovnen til 225 grader. Læg et stort kageplader med pergament.

I en stor skål kombineres havre, kokos, mel, salt og kanel. I en lille skål whisk sammen vandet, kokosolie, honning og vanille. (Hvis du er skønt, brug varmt vand eller mikrobølgeovn det bare lidt). Hæld de våde ingredienser over de tørre ingredienser. Bland alt sammen for at sikre, at der ikke er tørre pletter.

Spred muslibar på det tilberedte kiksplader. Panden vil være pæn og fuld. Bages i ca. en time og en halv i alt, omrør hvert 20. minut for at sikre, at alt bager jævnt. Når du rører, skal du ikke blive for vild, fordi du ikke vil bryde op i alle klumperne.

Når musli begynder at vende en lys gylden farve (ca. en time til madlavning), tilføj dine nødder. Fortsæt madlavning, indtil alt er en fin gylden farve, pas på at ikke brænde møtrikkerne.

Musli vil stadig være lidt klæbrig, når du tager det ud og vil skarpe op efter at det er afkølet.

Opbevares i en lufttæt beholder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *