Laminatgulve er de bedste i klassen

et laminatgulv

Hvis du leder efter laminatgulve, er det første skridt at finde ud af, om laminater er det rigtige for dig. Laminatgulve er mere holdbare og holdbare end mange af de materialer, de efterligner, og design til avanceret design kan bruges overalt i hjemmet. Laminater kræver også mindre vedligeholdelse end hårdttræ, som ofte skal slibes og genoverflades efter fem eller seks års brug. Da laminater har en holdbar belægning på toppen, ridser de ikke eller strækker de så let som hårdttræ.

Hvis et laminatgulv imidlertid ikke er korrekt vedligeholdt – hvis du f.eks. Lader vand samles mellem plankerne, kan der få kvældning i kanterne. Dette dækkes typisk ikke under garantien. Mange laminatgulve af budgetmærke kan ikke bruges i badeværelser eller køkkener på grund af fugtproblemer. Hvis du installerer laminatgulve i et område med høj trafik, kan valg af et budgetmærke muligvis betyde, at slidlaget falmer efter et par år. Dette er heller ikke dækket af garantien.

Hvor længe holder de?

Når du har overvejet alt dette, hvis du beslutter dig for, at et laminatgulv er din bedste mulighed, skal du shoppe i mursten og mørtelforretninger, så du selv kan se, hvordan produktet ser ud og føles. Selvom billeder online og i brochurer kan give dig en god idé om, hvordan produktet ser ud, kan du ikke få en sand fornemmelse for det, medmindre du tager dig tid til at handle personligt. Foretag foreløbige undersøgelser ved hjælp af kataloger og online shopping guider som en tidsbesparende, men tag ikke en endelig beslutning, medmindre du er i en butik med prøver af gulvet foran dig. Shop rundt i forskellige store-box butikker og deres konkurrence for at sammenligne priser, muligheder, kvaliteter og holdbarhed. Spørg om garantier, der tilbydes af de forskellige butikker, inklusive deres omkostninger. Sørg for at lave dit hjemmearbejde på udvidede garantier, før du bruger pengene til at købe en – nogle er dyre og slutter for hurtigt til at være nyttige.

At overføre en udvidet garanti er ikke nødvendigt at efterlade dig uden beskyttelse. Du ønsker at være på udkig efter de grundlæggende garantier, der tilbydes af producenterne. Garantien skal dække fugtbeskadigelse – det vil typisk foreskrive, at gulvet skal installeres korrekt for at dette skal kunne fungere – samt farvning, falmning og slid af det dekorative eller fotografiske lag. Sørg for at læse med småt, og bemærk, hvad der er og ikke er dækket af garantien.

Sådan skal du vælge dem

Priserne på laminatgulve spænder fra 1,00 pr. Kvadratfod til budgetvalg op til mere end 11,00 pr. Kvadratfod for premium og high-end valg. Jo mere eksotisk det materiale, du prøver at efterligne, jo højere er prisen sandsynligvis. Prægede finish afslutter også prisen.

Når du køber dine gulvprodukter, ønsker du at købe mere end det nøjagtige firkantede optagelse af dit værelse. Entreprenører, der installerer disse gulve, køber typisk en ekstra karton med gulvbelægning for at sikre, at der er nok i tilfælde af fejl eller vanskelige områder. Du bliver også nødt til at afslutte kantning og støbning med matchende produkter. Disse finpudsninger, især når gulvbelægningen opfylder en anden gulvtype, er vigtige for rumets generelle udseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *