Hvad skal du vælge af gelænder

til dine gelænder

Ringe har ingen standard for design, type eller materialer, når de bygges. Med alle de tilgængelige muligheder er det ikke nødvendigt at bruge mange penge til dine gelænder. Du kan bruge næsten alt hvad der virker for æstetik, sikkerhed og funktion afhængigt af anvendelse og lokale byggekoder. Visse materialer til gelænder er bestemt mere overkommelige end andre, og har modstået tidstesten.

Skinner skal altid overholde lokale byggekoder. Koder kan variere afhængigt af jernbane, placering, teknik eller design. Kontroller lokale koder, før du planlægger eller installerer nogen form for jernbanesystem. Nogle af de nævnte materialer opfylder måske ikke dit lokale byggekode krav, så tjek først med dem. Nogle koder er relativt universelle i de fleste tilfælde, men kan variere pr. Applikation eller organisation, for eksempel kræver International Residential Code, at gelænder måler 36 inches fra jorden til toppen af ​​ræk raden. Den internationale bygningskode kræver en 42 tommer højde.

Se de forskellige gelændere der er til at finde

Glas har været brugt til at pryder gelænder i årevis. Det ser godt ud, men det er dyrt. Akrylplader lavet af plast giver et overkommeligt alternativ til glas. Installer dem mellem trykbehandlede stillinger til en sikkerhedsskinne, der beskytter mod vejr, samtidig med at man får en uhindret udsigt over landskabet. Klar akryl er ikke kun næsten usynlig, men det er også holdbart og i de fleste tilfælde hårdere end glas. Køb akrylpaneler i tonede versioner til æstetik eller som et filter til den brændende sol.

Genanvendt byggemateriale giver en overkommelig mulighed for udvendige skinner. Lav en skræddersyet skinnesamling ved hjælp af afstøbte paneldøre. De fleste døre er omkring 80 inches lange og 30 cm brede. Det typiske trappegelænder er omkring 36 cm høj. Skær recirkulerede døre i halv for at give den nødvendige højde, saml dem side om side og du har 60-tommers paneler. Lad hardwaren på for et eklektisk udseende eller fjern det og tilføj maling eller plet til et slidstærkt ydre gelænder, der afspejler kreativt talent. Tilføj hængsler på panelerne for at oprette en port. Hæv dørene giver et elegant udseende, som afspejler dørens træbearbejdning. Tilføje nogle smarte balustre, og du har et billigt gelænder, der ligner at du brugte de store bukke.

Gelænder har forskellige mønstre

Bull wire er en slags hegn med en række kvadratiske eller rektangulære trådmønstre. Det er tungt og attraktivt. Nail bull wire paneler direkte til eksisterende stillinger eller balusteren til et økonomigelænder, der kan håndtere misbrug. Byg en to-fire-fire ramme til tyr tråd sektioner og skru rammen sammen for et skinnesystem med en indbygget håndliste. Mal tandtråd enhver farve du kan lide til æstetik. Tilføj et ledge-og-brace design til panelerne ved at installere cedar lath at klæde det op. Hvis du ikke kan lide det dristige udseende af tyretråd, har mange andre tråd gitter hegn mønstre, der fungerer på samme måde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *