Gardinbus er nogen du altid kan regne med

interline gardinbus

Jeg arbejder på store (6 bredder) par gardiner, der skal interline. Jeg har en rimelig stor arbejdsplads, men ikke så stor som i fabrikker. Mit spørgsmål er: Hvordan er den bedste måde at håndtere så store mængder stof på og stadig være i stand til at holde alt på pinned etc på plads? Katherine

Dette er et glimrende spørgsmål, og et problem jeg kæmpede med i mine gardin skabers tidlige dage, før jeg flyttede til industrielle lokaler!

Du har helt rigtigt – det er vigtigt at holde dine stoffer lige og firkantede, så dit ansigtstegn, efterligning og foring forbliver justeret, og du har tillid til dine målinger og svingninger. (Jeg havde en kæreste en gang, der forsøgte at lave nogle interline gardinbus trækker alt over et lille strygebræt, og hun fik en forfærdelig muddle!)

Der er to løsninger, hvis du ikke har et stort arbejdsbord.

Den ene er at arbejde på gulvet, hvis du kan rydde en stor nok plads midlertidigt (og du er behagelig at kravle rundt i et par timer). Denne gulvplads bør ikke være tæppe, men et hårdt gulv som fliser, vinyl, gulvbrædder (og selvfølgelig rent!) – så stofferne kan bevæge sig let. Hvis gulvet har nogle slags linjer på det (som gulvbrædder), så meget desto bedre, da du kan bruge disse linjer til at hjælpe dig med at justere dine stoffer. Du vil stadig sandsynligvis nødt til at rulle op i stofferne, når du lægger dem ud på den ene side, idet du justerer og låser i mellemlinjen, glider dem over og ruller sidene op igen, juster og låsesøm igen … og så videre.

Se de forskellige gardiner vi sælger

Den anden mulighed er at bruge dit arbejdsbord med et system til at holde stofferne på plads hver gang du skifter dem over bordet og over siderne, mens du arbejder. Som jeg er sikker på, du har fundet, vil tyngden af ​​stofferne trække dem i alle retninger og gøre en vrøvl af dine målinger, medmindre de holdes fast.

To måder at opnå dette på: Du kan købe bordklemmer til at fungere som ekstra par hænder og styre dine stoffer. Her er et eksempel fra Merrick og dagens katalog.

Hvis dette synes en dyr investering for et engangs projekt, så prøv min egen metode. Sæt halvtreds dusin mursten med en slags polstring (jeg brugte fløjlens interlining, men du kunne bruge polyestervadding) og derefter sy et bomuldsdæksel over toppen (som efterladen eller gamle lagner). Syningerne kan være ret hårde og klare! – Det er bare for at sikre, at dit gardinarbejde bliver beskyttet mod skarpe kanter og mursten. Plonk de overdækkede mursten på dine gardiner, øverst og nederst, for at vægte dem på plads på bordet, når du sætter dem sammen. Det fungerede for mig.

Se hvad du skal vælge af vores gardiner

At lave meget store gardiner er en udfordring, selv i et professionelt arbejdslokale – det er ikke noget arbejde, når du er træt i slutningen af ​​dagen. Vær tålmodig og arbejde langsomt og metodisk, og resultaterne vil være det værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *