Få en online julekalender til din virksomhed

Hvis du går med en overvejelse om, at lave en online julekalender til din virksomhed, så kan det faktisk være en rigtig god idé. Dog kan det måske være svært at finde ud af præcist, hvordan man gør, og hvordan du lige skal få styr på det hele. Men du kan rent faktisk finde en masse hjælp på internettet samt finde en online julekalender, som er nem og hurtig at lave. Derudover er den også flot og vil helt sikkert gøre alle dine kunder glade. Med en online julekalender kan du engagere dine kunder gennem hele december måned samt få en masse glade kunder, som glæder sig til at se, hvad der gemmer sig i din online julekalender i dag.

Fordele ved at have en online julekalender


Det kan være en fordel for virksomheder at have en online julekalender. Der er nemlig rigtig mange mennesker, som elsker december måned, men også synes at det er en rigtig dyr måned. Med en online julekalender kan du gøre disse mennesker glade, da de for eksempel kan få noget rabat eller vinde en gevinst. Dette er tiltrængt i december, hvor alle bruger deres penge på julegaver, og ikke rigtig køber noget til dem selv. Derudover er der også rigtig mange mennesker, som bare i det hele taget er vild med konkurrencer og juletiden. For dem vil en online julekalender være en rigtig god idé samt en fordel for dig og din virksomhed.

Hvordan fungerer en online julekalender?


En online julekalender fungerer som nærmest alle andre konkurrencer. Der skal være noget man kan vinde samt være noget god underholdning, som får folk til at spille med. Dog er en julekalender lidt anderledes, da det er ved juletiden og december måned. Og hvem elsker ikke bare en vaskeægte julekalender? Dine kunder vil med en online julekalender skulle svare på et spørgsmål hver eneste dag i december. De vil få omkring fem forskellige svarmuligheder, som de skal vælge imellem. Lågerne i julekalenderen vil blive aktiveret pr. automatik på den helt rigtige dato (som du har valgt). Du kan også gøre julekalenderen lidt mere sjov og underholdende ved for eksempel selv at vælge diverse billeder og videoer sammen med den. Du kan herefter trække en vinder fra de kunder, som har svaret på spørgsmålet på den pågældende dato.

online julekalender

Hvad koster det at få en online julekalender til virksomheden?
Det er svært at give en specifik pris på, hvad det vil koste at få lavet en online julekalender til virksomheden. Dette kommer især an på, hvor meget den skal kunne, hvordan den skal se ud samt mange andre funktioner. Dog kan du også finde andre steder, hvor du selv kan designe din online julekalender, og derfor ikke behøver at betale så meget for det. Det er derfor helt op til dig selv, hvor meget du vil betale for det. Det kan enten ikke koste dig så meget, men det kan også ende op i en stor udgift. Så det er hvad der passer til din virksomheds markedsføringsbudget.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *