En behagelig massagebriks giver en god massageoplevelse

En behagelig massagebriks giver en god massageoplevelse

En massagebriks er et godt redskab at have hvis man giver massage privat eller har planer om, at starte en lille massagebutik op derhjemme. Det behøver ikke at være den dyreste massagebriks du køber, da kvaliteten er det afgørende for, om det er en god massagebriks. Massagebriksen skal gerne kunne holde i lang tid før du får glæde af købet. Derfor er det en god ide, at tjekke markedet ud for massagebriksen, så du på denne måde kan danne dig et overblik over, hvad massagebrikse egentlig koster. Hvis du er heldig, kan du finde et godt tilbud.  

Massagebrikse med god komfort: 

En massagebriks skal være behagelig at ligge på for personen, som skal ligge på briksen. En massage på en halv time til en time kan være utrolig lang tid, hvis ikke patienten ligger ordentligt. Dette vil være med til at påvirke patientens oplevelse af massagen, da der ikke kan slappes helt af i kroppen, som man gerne skal under en massage. Udseende på massagebriksen er ikke det afgørende, men selve kvaliteten og komforten. Selvom det ligger i ordet, at massagebrikse bliver anvendt til massage, så bliver de også anvendt til andre formål. Massagebriksene bruges også indenfor bl.a. fysioterapi, healing, fodterapi, hos lægerne, tatovører samt hjemmebesøg. De fleste massagebrikse ligner hinanden – de er typisk sorte betrukket med sort læderbetræk. Den sorte farve gør, at massagebriksen kan passe ind i alle rum.  

 

Til massagebriksen kan man tilkøbe forskellige tilbehørsprodukter, heriblandt støttepude til hovedet eller støttepude til at putte under benene. Derudover kan der også tilkøbes armslynge, ekstra ben til briksen, benforlænger, hovedpude, sidearmsstøtte og flere forskellige støttemodeller. Ekstratilbehøret er med til at gøre det mere for behageligt for patienten at ligge på massagebriksen, så der kan slappes hundred procent af under massagen. Valget af massagebrikse er stort og det anbefales, at man ser modellerne i virkeligheden. På denne måde er det lettere, at vurdere kvaliteten af massagebriksen.  

Valg af den rette massagebriks:  

Groft set kan massagebrikse opdeles i to kategorier – foldningsbrikse og stationære brikse. Forskellen på disse to modeller er, at den stationære typisk bliver anvendt hos lægen og rigtige massagesaloner, imens foldningsbriksen mest bliver anvendt til hjemmebrug. Den stationære briks skal vær solid og være fremstillet af god kvalitet, idet den skal kunne klare vidt forskellige legemes vægte lige fra normal vægtige til ekstrem overvægtige mennesker. Den stationære briks et meget anvendelig, idet man nemt kan justere på højden, så den passer til den pågældende patient. Foldningsbriksen er rigtig praktisk at have, idet den kan klappes sammen, når man ikke bruger den. På denne måde er det nemt at have plads til den derhjemme. Foldningsbriksen er ikke lige så solid som den stationære briks, men den er holdbar nok til, at patienter kan ligge afslappende på den. Mange foldningsbrikse er fremstillet i aluminium, hvilket gør, at de er meget nemme at transportere rundt. Derfor er denne løsning praktisk til f.eks. massøren, der tager rundt og giver folk massage privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *